Geplaatst op

Framedrums en oceandrums

Verkocht

Handgemaakte en handgeschilderde oceandrums

Oceandrums zijn prachtige instrumenten waarmee je het geluid van de branding van de zee kunt creëren.

Heerlijk voor een diepe ontspanning en connectie met het water.
De oceandrums worden door mij handgemaakt en beschilderd of gedecoreerd en zijn verkrijgbaar in verschillende maten, stijlen en klanken.
Heb je speciale wensen of ideeën, neem dan even contact met me op om dit te bespreken. Ik kan in overeenstemming met jouw wensen voor jou een persoonlijke oceandrum maken.
Elke oceandrum is uniek, wordt helemaal in afstemming gemaakt en krijgt een persoonlijke rituele blessing, afgestemd op de specifieke drum.

 

Verkocht

Framedrums

De framedrums worden bij een leverancier besteld en vervolgens door mij beschilderd of gedecoreerd. Ook bij de framedrums kun je kiezen uit een van de reeds gemaakte drums of kun je aangeven wat je wensen zijn zodat ik een voor jou persoonlijke drum kan maken. De drums worden geleverd met bijbehorende klopper. Net als de oceandrums maak ik de framedrums in afstemming en krijgen ze een persoonlijke rituele blessing.

 

Verzin het maar....

Mocht mijn stijl je aanspreken en heb je iets heel anders dat je zou willen laten maken, beschilderen of decoreren? Ik sta open voor verzoeken 😊
Gooi je idee maar bij me langs en we gaan kijken wat er mogelijk is..

Te koop

Verkocht

Te koop

Te koop

Te koop

Interesse

Ben je geïnteresseerd in een van deze drums, neem dan even contact met mij op:  info@zenzaya.nl

Geplaatst op

Zenzaya

Zenzaya, de sfeervolle praktijk voor intuïtieve therapeutische massages, energetische behandelingen en natuurlijke, probiotische huidverzorging.

Bij Zenzaya kun je terecht voor heerlijke intuïtieve therapeutische massages en diverse energetische behandelingen. Ik werk daarbij graag intuïtief en laat jouw lichaam aangeven wat het nodig heeft. In ontspanning en aandacht geven we ruimte aan jouw processen zodat er meer rust, evenwicht en inzicht kan ontstaan. Wil je weer in contact komen met je lichaam of meer doorstroom creëren? Dichterbij je gevoel komen? Misschien zoek je ondersteuning bij fysiek of mentaal herstel of wil je gewoon even helemaal in diepe ontspanning zijn? Ik help je graag meer in verbinding te komen met je lichaam, intuïtie en gevoel.

Daarnaast kun je bij Zenzaya ook terecht voor diverse heerlijke ontspanningsmassages, zwangerschaps- of hoofdpijnmassage of een fijne Holistic Pulsing.

Ook voor een professionele schoonheidsbehandeling met hoogwaardige natuurlijke producten ben je bij Zenzaya aan het juiste adres. De geavanceerde, probiotische producten van Esse Probiotic Skincare zijn uniek in hun aanpak van huidverzorging. Dit Fair Trade eco merk biedt natuurzuivere producten met geavanceerde pre- en probiotica die zich richten op het herstellen van de natuurlijke huidfuncties en het in balans brengen van het huidmicrobioom, het ecosysteem van de huid. Dit geeft prachtige resultaten bij uiteenlopende huidcondities. Zo kun je bij Zenzaya terecht voor een fantastische anti-ageing behandeling bijvoorbeeld, maar ook voor prachtig herstel voor je gevoelige, kwetsbare huid, of gewoon omdat je jezelf een optimaal verwenmoment gunt.

Welke behandeling of massage je ook kiest, je bent verzekerd van persoonlijke aandacht en ervaren handen.

Zenzaya staat bekend om haar sfeervolle ambiance. Een fijne, rustige plek om even heerlijk in de watten gelegd te worden en terug bij jezelf te komen.

Geplaatst op

Esse Probiotic Skincare

Zenzaya werkt vrijwel uitsluitend met de uiterst effectieve producten van Esse Probiotic Skincare. Deze producten bevatten geen chemische bestanddelen als conserveringsmiddelen of parfums, bevatten geen petrochemische stoffen of parabenen, zijn PEG- en SLS-vrij en vanzelfsprekend nooit getest op dieren. Wel bevatten deze producten geavanceerde pre- en probiotica, rijke plantenoliën, extracten van planten en bloemen uit biologische teelt en hoogwaardige werkstoffen uit de wilde natuur. Allemaal geselecteerd om de huideigen functies te ondersteunen en te stimuleren, het microbioom te herstellen en daarmee de huid weer gezond en sterk te maken.

De prachtige eco-chic producten van Esse zijn gecertificeerd door Ecocert, PhytoTrade Africa en the Vegan Society. Esse is het enige merk dat ik ben tegengekomen dat volledig aansluit bij mijn eigen overtuigingen als het gaat om het functioneren van de huid en de wijze waarop deze verzorgd zou moeten worden. Na een lange zoektocht naar een verantwoord, natuurlijk maar ook effectief merk ben ik erg blij bij Esse terecht te zijn gekomen.
Zij zijn een welkome verademing in de huidverzorgingswereld en passen volledig binnen de Zenzayafilosofie.