Geplaatst op

Esse Probiotic Skincare

Zenzaya werkt vrijwel uitsluitend met de uiterst effectieve producten van Esse Probiotic Skincare. Deze producten bevatten geen chemische bestanddelen als conserveringsmiddelen of parfums, bevatten geen petrochemische stoffen of parabenen, zijn PEG- en SLS-vrij en vanzelfsprekend nooit getest op dieren. Wel bevatten deze producten geavanceerde pre- en probiotica, rijke plantenoliën, extracten van planten en bloemen uit biologische teelt en hoogwaardige werkstoffen uit de wilde natuur. Allemaal geselecteerd om de huideigen functies te ondersteunen en te stimuleren, het microbioom te herstellen en daarmee de huid weer gezond en sterk te maken.

De prachtige eco-chic producten van Esse zijn gecertificeerd door Ecocert, PhytoTrade Africa en the Vegan Society. Esse is het enige merk dat ik ben tegengekomen dat volledig aansluit bij mijn eigen overtuigingen als het gaat om het functioneren van de huid en de wijze waarop deze verzorgd zou moeten worden. Na een lange zoektocht naar een verantwoord, natuurlijk maar ook effectief merk ben ik erg blij bij Esse terecht te zijn gekomen.
Zij zijn een welkome verademing in de huidverzorgingswereld en passen volledig binnen de Zenzayafilosofie.