Geplaatst op

Zenzaya

Zenzaya, de sfeervolle praktijk voor intuïtieve therapeutische massages, energetische behandelingen en natuurlijke, probiotische huidverzorging.

Bij Zenzaya kun je terecht voor heerlijke intuïtieve therapeutische massages en diverse energetische behandelingen. Ik werk daarbij graag intuïtief en laat jouw lichaam aangeven wat het nodig heeft. In ontspanning en aandacht geven we ruimte aan jouw processen zodat er meer rust, evenwicht en inzicht kan ontstaan. Wil je weer in contact komen met je lichaam of meer doorstroom creëren? Dichterbij je gevoel komen? Misschien zoek je ondersteuning bij fysiek of mentaal herstel of wil je gewoon even helemaal in diepe ontspanning zijn? Ik help je graag meer in verbinding te komen met je lichaam, intuïtie en gevoel.

Daarnaast kun je bij Zenzaya ook terecht voor diverse heerlijke ontspanningsmassages, zwangerschaps- of hoofdpijnmassage of een fijne Holistic Pulsing.

Ook voor een professionele schoonheidsbehandeling met hoogwaardige natuurlijke producten ben je bij Zenzaya aan het juiste adres. De geavanceerde, probiotische producten van Esse Probiotic Skincare zijn uniek in hun aanpak van huidverzorging. Dit Fair Trade eco merk biedt natuurzuivere producten met geavanceerde pre- en probiotica die zich richten op het herstellen van de natuurlijke huidfuncties en het in balans brengen van het huidmicrobioom, het ecosysteem van de huid. Dit geeft prachtige resultaten bij uiteenlopende huidcondities. Zo kun je bij Zenzaya terecht voor een fantastische anti-ageing behandeling bijvoorbeeld, maar ook voor prachtig herstel voor je gevoelige, kwetsbare huid, of gewoon omdat je jezelf een optimaal verwenmoment gunt.

Welke behandeling of massage je ook kiest, je bent verzekerd van persoonlijke aandacht en ervaren handen.

Zenzaya staat bekend om haar sfeervolle ambiance. Een fijne, rustige plek om even heerlijk in de watten gelegd te worden en terug bij jezelf te komen.