Therapeutische massages en energetische behandelingen

Bij Zenzaya ben je van harte welkom voor diverse heerlijke massages en energetische behandelingen.

Ervaar bijvoorbeeld een een op maat gemaakte intuïtieve therapeutische massage. Een waardevolle manier om in balans te komen en weer helemaal in verbinding te komen met je lichaam. In een warme, veilige omgeving mag je gaan ervaren wat jouw lichaam je te vertellen heeft. Geven we ruimte aan jouw processen zodat bewustwording en inzicht ontstaat en je weer contact kunt gaan maken met jezelf. Een prachtige manier om fysiek en energetisch meer doorstroom te creëren en weer meer in verbinding te komen met je lichaam, intuïtie en gevoel.

Ook kun je bij Zenzaya terecht voor diverse heerlijke ontspanningsmassages, bekken yoga massage, zwangerschaps- of hoofdpijnmassage of bijvoorbeeld een fijne Holistic Pulsing.

Intuïtieve therapeutische (energetische) massage

Massages

Voelt het alsof het niet meer stroomt? Wil je werken aan het weer in contact komen met je eigen essentie? Uit je altijd overheersende hoofd en weer even helemaal in je lijf?

In een warme, veilige omgeving neem ik je mee op reis. Jouw lichaam weet waar het stagneert, waar verdriet, beperkende overtuigingen of boosheid opgeslagen liggen. Samen gaan we in zachtheid ervaren wat er ruimte mag krijgen om te transformeren, wat aandacht vraagt of wat aangeraakt mag worden.
Met subtiele, vertragende, of juist stevige aanrakingen geven we ruimte aan jouw processen zodat bewustwording en inzicht ontstaat en de weg naar groei, evenwicht en herstel wordt ingezet.
Een prachtige manier om dichterbij je gevoel te komen, meer doorstroom te creëren en weer in contact te komen met je essentie.
Ook een zeer waardevolle ondersteuning bij fysiek of mentaal herstel na ziekte, burn-out of trauma. Ik help je graag meer in verbinding te komen met je lichaam, intuïtie en gevoel.

Een intense maar liefdevolle weg naar heelheid.

Holistic pulsing

Massages

De ritmisch wiegende, schuddende en strekkende bewegingen nodigen je uit om in een diepe ontspanning te komen. Door het ritme van het pulsen kunnen blokkades op zachte wijze in beweging komen en laat je opgebouwde spanning los. Holistic Pulsing is een veilige, zachte, koesterende methode om bij jezelf te komen. Bij een Pulsing behandeling lig je gekleed op de tafel.

60 min. € 50,00
90 min. € 65,00

Hoofdpijnmassage

Massages

Een doeltreffende massage die niet alleen werkt bij acute hoofdpijn maar ook heel mooi preventief in te zetten is. Diverse speciale technieken voor verschillende soorten hoofdpijn, niet alleen bij spanningshoofdpijn door verkrampte spieren maar ook bij migraine, zwangerschaps hoofdpijn, hormonale hoofdpijn of hoofdpijn vanuit de buik.

30 min. € 35,00
60 min. € 50,00

Zwangerschapsmassage

Massages

Tijdens de zwangerschap vinden er heel veel processen plaats. Niet alleen lichamelijk maar ook op mentaal, emotioneel en hormonaal vlak. Naarmate de je zwangerschap verder vordert wordt er veel van je lichaam gevraagd. Een zwangerschapsmassage is een heerlijke manier om je even volledig te ontspannen en lichamelijke klachten of ongemakken te verminderen. Een zwangerschapsmassage is niet alleen goed voor jouw lijf maar ook voor je kindje!

30 min. € 35,00
45 min. € 45,00
60 min. € 50,00

Ontspanningsmassages

Massages

Klassieke manuele ontspanningsmassage

Quantum Power Touch

Energetische behandelingen

een bijzonder waardevolle impuls ter verlichting van lichamelijke, emotionele en psychische klachten.

60 min. € 50,00

Reiki

Energetische behandelingen

de klassieker op energetisch gebied

60 min. € 50,00

Chakra kruidenstempel behandeling

Energetische behandelingen

heerlijke behandeling om de chakra’s in balans te brengen. Met warme kruidenstempels worden de chakrapunten op de voetzolen behandeld

60 min. € 50,00

Chakra edelsteen behandeling

Energetische behandelingen

hierbij wordt gebruik gemaakt van de fijne werking van edelstenen en warme kruidenolie om de chakra’s in balans te brengen

60 min. € 50,00